Välj rostfritt stål

Rostfritt material är något som är väldigt eftertraktat. Att slippa behöva vara rädd för att stålet ska rosta är det största plusset. Dock finns det ett flertal plus ytterligare som man bör känna till. Det är enkelt att rengöra när det inte rostar, väldigt slitstarkt, stark yta vilket minskar risken för repor och sprickor.

Olika typer av rostfritt stål
Det finns ett flertal olika sorters rostfritt stål som används inom olika användningsområden. Ferritiskt rostfritt stål, martensitiskt rostfritt stål, duplex rostfritt stål och austenitiskt rostfritt stål är de material som företaget använder sig av. De alla har olika egenskaper där bland annat god svetsbarhet och hög korrosionsbeständighet är en gemensam faktor.

Få hjälp av ett kunnigt företag
För information och bokning går det bra att ringa till nummer: 0295-255 60 eller skicka ett mail till epost: info@gspprod.se. På så sätt kan du få hjälp och rådgivning för att hitta det rostfria material som passar dig bäst. Företaget har varit aktivt sedan år 1992 med flertalet positiva förändringar som har gjort att både produktionen och inkomsten har ökat.